Belestünk a Föld legerotikusabb élményparkjába, nem hittünk a szemünknek

Egyszerűen kizárt, hogy ezt valaki végignézze pirulás nélkül.

A koreai szerelem sziget

A dél-koreai Jeju-szigeten épült tematikus park egy kiemelkedő jelölt lehetne a világ leghuncutabb helyének díjára. 2004-es bemutatkozása óta a Jeju Loveland park a turisták egyik kedvenc látnivalójává vált. Ez egyáltalán nem csodálkozhatunk, hiszen ebben a szabadtéri szexmúzeumban több mint 140 különleges szobrot és erotikus kiállítást gyűjtöttek össze, amelyek vizuálisan ábrázolják az emberek, valamint az állatok szexualitásának majdnem minden részét. Azaz TÉNYLEG MINDEN RÉSZÉT.

Tanító célzattal hozták létre

A park nagyjából két focipálya nagyságú, tömve különféle erotikus érdekességgel, nyalánksággal. A szobrok a Hongik Egyetem művészeti szakos diákjainak alkotásai, létrehozásuk elsődleges célja pedig az volt, hogy segítsék a fiatal jegyespárok szexre nevelését. Erre azért volt szükség, mert Dél-Korea kultúrája elég tradicionális e téren és sajnos csak nagyon kevés értékes információ jut el a szexualitásról az ifjúsághoz. Hát annyi szent, hogy ez egy elég érdekes megoldás lett. Na de elég is a szövegből, a továbbiakban inkább beszéljenek helyettem a képek!

Nézd meg a legerotikusabb élménypark fotóit!
Kattints a további képekért!

Sokan azt sem tudják, hogy egyáltalán létezik, pedig egyszerűen gyönyörű.

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!