Utazás

Félig elsüllyedt autó a Balatonban: íme minden, amit a drámai baleset részleteiről tudni lehet

Fonyódon, a Vitorlás utcánál hajtott a Balatonba egy férfi, miután rosszullét fogta el. Autója a parttal párhuzamos útról bukott a tó vizébe, s végül a betonpartfal és egy vele párhuzamos stég között landolt.

Daruval emelték ki a Balatonból a gazdátlan autót

Ahogy mi is megírtuk, a Katasztrófavédelem április 2-án arról adott hírt, hogy Fonyódnál egy gépkocsit találtak félig elmerülve a Balatonban. Hozzátették: a helyszínre a balatonboglári önkormányzati tűzoltók mellett egy daru is érkezett, amelynek segítségével kiemelték a partra a járművet. Akkor még nem lehetett pontosan tudni, miként került a tó vizébe a gazdátlan autó, mostanra viszont kiderült: a sofőrjét rosszullét fogta el, ezért hajtott a járművel a Balatonba. Lapozz, galériánkban további részleteket árulunk el a megrendítő baleset körülményeivel kapcsolatosan!

A sofőr nem élte túl a balesetet - erősítette meg a SONLINE-nak a Somogy Vármegyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya.
Kattints a további képekért!

Az Építési és Közlekedési Minisztérium megkezdi a KRESZ megújítását. A Magyar Közlönyben napvilágot látott egy kormányhatározat, mely meghatározza azt az 5 fő témakört, amit átfog majd az új közlekedési szabályrendszer.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!