Utazás

Megalkották az első nudista világtérképet - ezután tudni fogod, hol napozhatsz meztelenül

Ha esetleg 2021-ben már külföldi nyaralást tervezel, és még a nudizmusnak is megrögzött szerelmese vagy, akkor ez a térkép kifejezetten neked készült.

Napfény, tengerpart, meztelenség

2021-ben minden bizonnyal szélesebb lehetőségek nyílnak meg azon magyarok előtt, akik szívesen beruháznának egy külhoni nyaralásra. Hová máshová is utaznánk a banánérlelő forróság kellős közepén, a tikkasztóan meleg, ragacsos-párás nyári hónapokban, ha nem valamelyik tengerparthoz, ahol a hűs pálmafák árnyékában, koktélt szürcsölgetve elfeledkezhetünk a koronavírus-válságról? A mediterrán úticélok már most felmérhetetlenül népszerűek a hazai utazóközönség körében, ami nem is meglepő. Csakhogy arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy mindig vannak különleges igényekkel-preferenciákkal rendelkező turisták, akik nem "elégszenek meg" az egyszerű napozással. Egyesek ugyanis szeretnek az összes ruhájuktól megszabadulni, mielőtt átadják magukat a homokos tengerpart, a lágy szellők és a simogató napfény semmi máshoz sem fogható élvezetének. A nudisták mindig jelentős hendikeppel indulnak, ha nyaralni szeretnének, hiszen az ő fürdőzési lehetőségeik - a mainstream utazóközönséghez viszonyítva - finoman szólva is limitáltak. Az ő tájékozódásukat segíti egy de zseniális és módfelett ötletes új térkép. Nem is kétséges, hogy haszonnal forgatják majd!

Fotó: 123rf

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?