Utazás

Egy kis időre búcsút inthetünk a nyugodtabb időszaknak – Csütörtöki időjárás

Megkezdődik a változás, a következő néhány napban elbúcsúzhatunk az enyhe időjárástól.

Csütörtöki időjárás

A jobbára derült éjszakát követően hajnalban nyugat felől erősen megnövekszik a fátyolfelhőzet, ami napközben megvastagszik. Így délutánra országszerte erősen felhős vagy borult lesz az ég, de a Tiszántúlon délelőtt még több-kevesebb napsütés lehet. Ennek ellenére számottevő csapadék nem alakul ki, esetleg délután az északi megyékben előfordulhat jelentéktelen eső. A délire forduló szél holnap az ország legnagyobb részében megélénkül, a Dunántúl északi felében nagy területen meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 4 és 10 fok között valószínű.

felhős tájon fúj a szél

Évek óta szolgáltatja a beszédtémát a különleges, egyben ijesztő vízesés: olyan, mintha valódi vér csurogna a jégből – cikkünkből most megtudhatod, mi áll a döbbenetes jelenség hátterében.

Fotó: Taylor Leopold / Unsplash; leadfotó: Bence Szemerey / Pexels

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!