Utazás

Balesetek, torlódások, rendkívüli események - minden egy helyen a ma reggeli közlekedésről

Derült és csapadékmentes időnk lesz ma, megfelelő látási viszonyok között lehet autózni.

Az M5-ösön burkolatot javítanak

Derült, csapadékmentes az idő, száraz utakon, jó látási viszonyok mellett lehet autózni - írja az utinform.hu a ma reggeli közlekedéssel kapcsolatosan. Megemlítik továbbá, hogy az M5-ös autópályán ma a burkolatot javítják. A Budapest felé tartó oldalon dolgoznak, Lajosmizsénél kátyúznak majd, Újhartyánnál pedig a burkolati hézagokat öntik ki. Reggel 9-től délután 4-ig az aktuális munkaállomásoknál a külső sávot lezárják. Ami az út- és látási viszonyokat illeti, hazánkban jelenleg derült, csapadékmentes az idő. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata szinte mindenhol száraz, egyedül a szentlőrinci mérnökség térségében lehet sónedves alsóbbrendű utakra számítani. A látási viszonyok mindenütt jók. Általában szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás. A hőmérséklet -11 és -3 Celsius-fok között változik.

Fotó: 123rf

Megkezdődik a változás, a következő néhány napban elbúcsúzhatunk az enyhe időjárástól.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Utazás
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...