Utazás

Újra megkeseríti az autósok életét a Covid hullámhatása: egymillióan készülhetnek a reménytelenül hosszú várakozásra

Most jár le azoknak az autóknak a műszakija, amelyeket két éve, a koronavírus miatti mentesség megszűnésekor vizsgáztattak a tulajdonosok. Akkor közel egymillió autót kellett rövid időn belül átvizsgálni, s ezekkel kell most újra felkeresni egy vizsgabázist.

Idegőrlő várakozás

Két esztendő telt el a műszaki vizsgára adott Covid miatti mentesség óta, s ez most újra jelentősen megterheli az ellenőrző állomásokat - írja a Portfolio.hu az RTL riportjára hivatkozva. Újra át kell tehát vizsgálni azokat az autókat, melyek tulajdonosai két éve, az imént említett mentességi időszak lejárta előtt végeztették el a műszaki vizsgát. A pandémia okozta rendkívüli helyzetben csaknem egymillió kocsit kellett különösen rövid idő alatt ellenőrizni, és a mostani körülmények sem épp rózsásak: az RTL szerint van olyan vizsgaállomás is, ahol 2-3 hetet kell várni a forgalmi engedélyek megújítására.

Az RTL riportja felhívja rá a figyelmet: az autósoknak ajánlott időben érdeklődniük a vizsgaidőpontok felől.
Kattints a további képekért!

Az AstraZeneca gyógyszergyártó nagy bejelentést tett Covid-vakcinájáról, a halált okozó mellékhatásokkal is összefüggésbe hozott Vaxzevriáról.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Utazás
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.