Utazás

A világ 5 leglélegzetelállítóbb repülőgép-leszállása - egyszerre gyönyörű és félelmetes

Ide utazz, ha felejthetetlen repülési élményre vágysz.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Lélegzetelállító leszállások

A világ egyes repülőterein rekordalacsonyan szállnak le a gépek. Általában minden repülés és landolás egy élmény, de vannak városok és repterek, ahol ez az élmény egyszerre lélegzetelállító és félelmetes. Galériánkban összegyűjtöttünk 5-öt a világ legszebb és legijesztőbb repülőgép-landolásai közül.

1. Szent-Ilona sziget, Egyesült Királyság Az Atlanti-óceán déli részén elhelyezkedő Szent Ilona-sziget nem csak arról ismert, hogy annak idején ide száműzték és itt hunyt el a francia császár, Bonaparte Napóleon. Amikor 2015-ben repülőteret építettek a szigetre, azt kezdetben a világ leghaszontalanabb repülőterének titulálták, mivel a sziklaoldali kifutópályán a szélnyírás túl veszélyessé tette a leszállást. A repülőtér a mai napig C kategóriás, ami azt jelenti, hogy a pilótáknak speciális képzésen kell részt venniük az ottani leszálláshoz.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Gettyimages, forrás: CNN

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.