Utazás

Halála előtt kitálalt a CIA-ügynök: elmesélte a földönkívüliekkel való találkozását, sőt döbbenetes leírást is adott az idegen lényekről

A férfi az elmúlt évtizedek során több interjút is adott, melyekben hátborzongató részletességgel számolt be a földönkívüliekkel való találkozásairól.

Szigorúan bizalmas titkokat "fecsegett ki"

Egy korábbi CIA-ügynök hátborzongató részletességgel számolt be a földönkívüliekkel való találkozásairól, továbbá a legendás 51-es körzetbéli látogatásáról is. A meg nem nevezett férfi Richard Dolan UFO-kutatónak és Jeremy Corbell dokumentumfilmesnek adott megrázó interjút - írja a Daily Star -, melyben titkos katonai projektekről is lerántotta a leplet. Az egykori CIA-ügynök nevét valószínűleg sosem ismerheti majd meg a nagyvilág, hiszen már aktív korszakában is álnéven tevékenykedett - hangsúlyozza a Daily Star cikke -, beszámolói azonban meghökkentették a téma iránt érdeklődő laikusokat és a hivatásos UFO-szakértőket is.

A férfi a szenzációs interjú során végig megőrizte inkognitóját, Dolan is csupán "Anonymous"-ként hivatkoztak rá. Az egykori CIA-ügynök elárulta, 1957 és 1960 között dolgozott a CIA-nak, s ebben az időszakban egy katonai támaszponton olyan bizonyítékok elemzésével foglalkozott, melyek minden kétséget kizáróan igazolják a földönkívüliek létezését.

Linda Moulton Howe újságíró még 1998-ban készített interjút az idős férfivel, akkor 11 órányi hangfelvétel született a beszélgetés során, s a meg nem nevezett interjúalany "Kewper ügynök" fedőnéven osztott meg szigorúan bizalmas információkat Howe-val. 2013-ban aztán, mivel úgy érezte, hamarosan meg fog halni, újabb beszélgetésre szánta el magát: ezúttal Richard Dolan UFO-szakértő faggatta a földönkívüliekről.

De milyen élményeket is élt át "Mr. Anonymous" az idegenekkel való találkozásai során?

Lapozd fel galériánkat, és máris megtudhatod!

"Anonymous" elárulta, hogy élő földönkívüliekkel is találkozott, amikor az 51-es körzetbe látogatott. (Érdekes egybeesés, hogy az interjú 2013-ban készült, és az Egyesült Államok ugyanebben az évben ismerte el, hogy a körzet, melyről addig csupán mítoszok keringtek a köztudatban, tényleg létezik.)
Kattints a további képekért!

A szakemberek egy 48 ezer éves, jégybe fagyott, mégis aktivitást mutató vírust fedeztek fel Oroszországban. Egyesek szerint a különös "lelet" hatalmas veszélyt jelent az emberiségre nézve, s akár még a számtalan horrorfilmből ismert zombiapokalipszis is véres valósággá válhat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Az emberek számára is tanulságos a cica története, talán nem véletlen, hogy ilyen sokakat meghat.
Lifestyle
Azt hitted, ilyen csak a filmekben fordulhat elő? Sajnos nem így van! Amikor Esther-Louise Heij fia úgy döntött, felkutatja a genetikai apját, álmában sem gondolta volna, hogy olyan sötét titokra...
Egészség
A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD) a koncentráció hiányán túlmutató tüneteket is okozhat, sőt, egészen változatosakat.