Bükki szálloda lett Északkelet-Magyarország legkedveltebb hotele

A most hétvégén véget ért szavazáson a Varázslatos Bambara Hotel**** nyerte el A HÓNAP HOTELE címet 2017. novemberében AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson az Északkelet-Magyarország régióban. (X)

Győzelmével a Varázslatos Bambara Hotel**** lett az egyike azoknak a szállodáknak, amelyek indulhatnak majd AZ ÉV HOTELE címért januárban. A régióban a szavazáson a második a Komlóskán található Sólyomvár-lak, a harmadik pedig, alig néhány szavazattal, a mátraházi Residence Ózon Conference & Wellness Hotel****superior lett.

Mondd meg Te, hogy melyik legyen A HÓNAP HOTELE decemberben!

Maradunk továbbra is Kelet-Magyarországon, hiszen a hotelek tesztelést az idei utolsó régióban, az Alföldön folytatjuk ebben a hónapban. Természetesen minden adás után egy hétig szavazhatsz most is a számodra leginkább tetsző hotelre a www.facebook.com/azevhotele oldalon és minden héten nyerhetsz egy wellness hétvégét is. A legjobb alföldi hotel pedig januárban indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért.

Most hétvégén egy háromfős családot ismerhettetek meg, akik Szegeden a Hunguest Hotels Forrás****-ba és az Elixír Medical Wellness Hotel***superior-ba látogattak el. Beatrix és Csaba a hétvégi pihenés alatt szeretett volna döntést hozni, hogy vállaljanak-e egy második, közös gyereket. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy, hogy mi lett a közös döntés, illetve milyenek voltak a szállodák, akkor megnézheted az RTLMost!-on.

Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét!

A facebook.com/azevhotele oldalon tudsz szavazni az adásban megismert hotelekre vasárnap 12:00 óráig. A voksolók között ebben a hónapban is hetente két wellness hétvégét sorsolunk ki, de megnyerhetitek további nyereményeink egyikét is. Ezen a héten tehát erre a két dél-dunántúli hotelre szavazhattok:

Hunguest Hotels Forrás****

A hotel Szeged belvárosától alig 10 perc sétára, Újszegeden, a Tisza partján, kertvárosi zöldövezetben található. A szálloda közvetlenül a Napfényfürdő Aquapolis szomszédságában helyezkedik el, közvetlen átjárással a fürdőkomplexumba, mely 4400 m2 vízfelülettel, wellness, élmény és gyógyászati szolgáltatásokkal rendelkezik. Az apartmanok és lakosztályok egy részét jacuzzi és/vagy kandalló teszi hangulatossá. A „szépségfarmon” belül kozmetika, fodrászat, szolárium, manikűr és pedikűr is megtalálható. A biliárdszalon mellett pedig akár óriáskivetítőn élvezhetőek a sportközvetítések.

További információ itt!

Elixír Medical Wellness Hotel***superior

A Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat: gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, masszázsok, wellness- és beauty kezelések is megtalálhatóak. A hotel családbarát, elnyerte a Turizmus minőség Díjat és a Zöld Szálloda minősítést is.

További információ itt.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp: Ha lefoglaltad szállásod, nézz körül a látnivalók és programok között is, hogy minél tartalmasabban teljen nyaralásod! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Vigyázz a kátyúkkal! Ősszel a sár és esővíz miatt nehezebben látjuk a mélységét és komoly károkat tud okozni az autón. Ha mégis megtörténne a baj, mindig készítsünk egy fotót! Jól fog jönni a kárigény felmérésénél. www.facebook.com/ilovesuzuki

Oldalak

Szólj hozzá Te is!