Bővülő wellness szolgáltatások Zalakaroson - Megnyílt a Hotel Napfény*** vadonatúj wellness részlege

2013. októberében megnyílt a közkedvelt fürdőváros legújabb wellness létesítménye: a Hotel Napfény Aura Wellness Komplexe. Az „aura” név (jelentése fény, világosság) utal a hatalmas üveg kupolára melyen keresztül fényárban úszik a közel 400 nm-es fürdővilág. Ez a szám és a 90 nm-es vízfelület egyúttal azt is jelenti, hogy a három csillagos kategóriában megszületett Zalakaros legnagyobb wellness részlege* – hogy a legteljesebb mértékben szolgálja vendégeik igényeit. (x)

Minden generációnak önfeledt szórakozás

Az Aura Wellness Komplex minden generáció számára önfeledt szórakozást nyújt termálvizes medencéivel, szaunáival, a kicsik számára gyermekpancsolóval, de olyan kiegészítő szolgáltatásokról sem feledkeztek el a kivitelezők, mint a napozóterasz, játszószoba, vagy a bababarát pelenkázóval felszerelt gyermekpihenő. A tökéletes kényeztetés érdekében számtalan masszázs közül is választhatnak a hotel vendégei.

Októbertől a városi fürdő is bővítette létesítményét a Vízipók-csodapók beltéri gyermek kalandvilággal, mely a totyogótól a tini korosztályig játékaival és medencéivel örvendezteti meg a gyerekeket.

A Hotel Napfény*** Zalakaros egyik legismertebb és legkedveltebb szállodája: a megbízhatóság, a komfort, az otthonosság, a kényelem és a tisztaság a szálloda alapkövei. Karosi tuti tipp ajánlatuk keretén belül már 8.900 Ft/fő/éj ártól foglalhatók szobáik félpanzióval és wellness használattal.

*nem hivatalos felmérés alapján

Oldalak

Utazás
Földrengést észleltek vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben – írja az MTI.
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...