3 budapesti termálfürdő a hideg, őszi napokra

A hideg, őszi napokon tökéletes választás lehet egy budapesti termálfürdő. Ebben a 3 fürdőben kipihenhetjük magunkat, miközben élvezzük a termálvizek gyógyító hatásait, órákig üldögélhetünk a pezsgőfürdőben vagy akár különleges kezelésekben lehet részünk.

Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

A Rudas Gyógyfürdő és Uszoda fürdőszolgáltatásokkal és gyógyszolgáltatásokkal egyaránt várja vendégeit. 6 gőzmedence, egy uszoda és megannyi masszázs közül választhatunk. A termál részen 42 Celsius-fokos medence található, az uszodában pedig 29 Celsius-fokos vízben lehet úszni a hosszokat. A belépőjegyek hétköznapi és hétvégi jegyárai nem térnek el nagyon egymástól, mindössze 300 Ft a különbség. A termál napi belépőjegy összege 3000 Ft, az uszoda napi belépőjegy összege pedig 1500 Ft. A kezelések árai között már találkozhatunk borsosabb árakkal is, de egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni például egy mélytápláló masszázst. A Rudas fürdő egyedülálló a budapesti fürdők között abban, hogy pénteken és szombaton éjszakai is nyitva tart.

További információ: rudasfurdo.hu

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...