Utazás

Ijesztő dolog történt a Boeing repülőgépével felszállás közben: ez csapódott a jármű szárnyához - Videó

A repülőgépgyártó óriás még 2024 januárjában került a figyelem kereszttüzébe, amikor egy alaszkai légitársaság járatán, menet közben kiszakadt a helyéről az egyik vészkijárat.

Nagy a baj a Boeing háza táján

Zuhanórepülésben a Boeing reputációja: az Egyesült Államok - és a világ - egyik legismertebb repülőgépgyártója az utóbbi hetekben-hónapokban heves bírálatok kereszttüzébe került. Január 5-én kiszakadt a vészkijárata az Alaska Airlines 1282-es járatának, mely az oregoni Portlandből indult el a kaliforniai Ontario felé. Az esemény következtében a légnyomáskülönbség kis híján kisodorta a halálra rémült utasokat a Boeing 737 MAX 9 típusú járműből, de - csodával határos módon - végül mindenki ép bőrrel úszta meg a történteket. A repülőgépgyártó hírneve azonban romokban hever, és ha mindez nem volna elég, most egy újabb, nem kevésbé felkavaró incidensre derült fény.

Vasárnap furcsa dolog történt a Southwest Airlines 3695-ös járatán: a Boeing 737-800-as repülőgép megkezdte Houston felé tartó útját, ám felszállás közben leesett a hajtómű burkolata.
Kattints a további képekért!

A repülőgépek személyzete általában magasabb társadalmi rangot társít azokhoz a nőkhöz, akik ilyen színű ruhában lépnek a fedélzetre.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.