Utazás

Európa egyik leggyönyörűbb városa van a képen, az emberek 90 százaléka mégsem ismeri fel - neked vajon sikerül?

Ha kiváló memóriával és megingathatatlan földrajzi tudással rendelkezel, akkor hamar végezni fogsz most következő feladványunkkal.

A kontinens egyik ékessége ez a város

Újabb képzeletbeli utazást teszünk Európában. Annyit elöljáróban elárulhatunk, hogy most nem a pezsgő, mediterrán Dél-Európa felé kalandozunk, hanem teljesen újratájoljuk az iránytűnket. A kontinens egyik leggyönyörűbb, leghíresebb és legjellegzetesebb városát rejtik a most következő felvételek, az emberek 90 százaléka mégsem ismer rá a településre. Vajon neked menni fog elsőre, külső segítség nélkül? Lapozd fel galériánkat, és rögvest kiderül! Adj bele mindent!

Íme az első fotó. Nos, körvonalazódni kezd benned a megfejtés? Ha esetleg nem, akkor sincs baj: mindjárt mutatunk egy másik fényképet!
Kattints a további képekért!

Velencében április 25-től bevezetik – egyelőre kísérleti jelleggel – a napi 5 eurós (kb. 1800 forintos) belépőjegyet. Ennek részleteiről Luigi Brugnaro polgármester számolt be csütörtöki római sajtótájékoztatóján – írja az MTI.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.