Balatonfüredi hotel lett a Balaton legjobb szállodáját

Két hotel Balatonfüredről, egy pedig Zamárdiból végzett az élen az RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazás balatoni döntőjében a vasárnap véget ért régiós voksoláson. (X)

Az élen a szavaztok közel egyharmadával a Hotel Füred**** Spa & Conference (www.hotelfured.hu) végzett, így egyike lett azoknak a szállodáknak, amelyek 2019. januárjában indulhatnak majd a döntőben a 2018-as AZ ÉV HOTELE címért.

A balatoni régióban a második helyen a Hotel Wellamarin**** végzett (www.wellamarin.hu) alig 2%-kal lemaradva az első helyezettől. Harmadik pedig a szavazatok 20 százalékát begyűjtő Flamingó Welness és Konferencia Hotel**** (www.flamingohotel.hu) lett.

Vajon melyik lesz AZ ÉV HOTELE legújabb, dél-dunántúli régiójának legjobbja?

Most vasárnap új régióban folytatódott a hotelek tesztelése az RTL Klubon. Novemberben a Balaton után, a dél-dunántúli régiót fedezi majd fel a műsorvezető, Pataki Zita és a műsorba jelentkező tesztelők. Ebben a hónapban összesen hat szállodát láthattok majd. Ezekre természetesen egész hónapban szavazhattok, hiszen tudjátok a versenyben induló szállodák végső sorrendje, mint mindig most is a Ti kezetekben van.

Vasárnap Enikőt és Ferencet, egy házaspárt ismerhettetek meg. A fiatalok először egy pécsi, majd egy bikali szállodát próbáltak ki. A házaspár tíz évvel ezelőtt egy szórakozóhelyen ismerkedett meg egymással. Másnap Feri elhívta Enikőt randizni, találkozások sora következett, majd rájöttek, nekik közösen kell tovább folytatniuk az életüket. Összeköltöztek, augusztusban pedig össze is házasodtak.

Jelenleg Enikő szüleinél élnek, ami az utóbb időben kicsit kényelmetlen számukra, hiszen nagyon vágynak már egy külön lakásra, egy kis együtt töltött időre. Ez utóbbiból nagyon kevés jutott ki nekik mostanában. Épp ezért érkeztek erre a két napos wellness hétvégére, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak és távol a szülőktől csak egymással lehessenek. Nem láttad a műsort, de kíváncsi vagy rá, hogy sikerült a házaspár hétvégéje? Akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legújabb epizódját az RTLMost!-on, hiszen az adásban az is kiderült, hogy hogy tetszett a szerelmespárnak az általuk tesztelt két hotel.

Vasárnap délig szavazhatsz a dél-dunántúli régió első két indulójára!

AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele) szavazz a két szálloda közül arra, ahol Te is szívesen eltöltenél egy wellness hétvégét:

Hotel Arkadia****

A hotel Pécs belvárosában, a megújult Széchenyi tértől csupán pár lépésre található, ami annyit jelent, hogy a szállodai vendégek egy kellemes sétával megközelíthetik a város legfőbb nevezetességeit, legismertebb látnivalóit. A létesítmény Bauhaus stílusban épült, Weiler Árpád tervei alapján. Az ilyen stílusú épületekben a szolid, egyszerű elegancia, a nemes anyagok hangsúlyozása (fa, fém és üvegkombináció) a tágas belső terek és a nagy ablakok a mérvadók. A különleges design élményt már a lobbiban felfedezhetitek. A szobákat nem egy, hanem három külön épületben találod majd meg, melyből kettőt egy üvegfolyosó köt össze egymással. A szobákban épp úgy, ahogy a szálloda közösségi tereiben az egyszerű vonalvezetés és letisztult színvilág jellemző. A hotelben gazdag büfé reggelivel indíthatod a napodat, sőt, ha munka vagy a városi séta előtt egy kis felfrissülésre vágynátok, akkor a komplexum emeletén egy pici wellness részlegén szaunázhattok vagy lazulhattok a jakuzziban.

További információ: http://www.hotelarkadiapecs.hu/

Puchner Birtok

A négycsillagos szálloda Bikalon, egy apró kis Baranyai megyei településen, Dombóvártól alig 20 km-re fekszik. A hotel különlegessége, hogy hatféle szálláshangulattal várja a vendégeket gyönyörű természeti környezetben. A kastélyban a főúri életérzést tapasztalhatjátok meg, olyan mintha a Habsburgok korába csöppennénk. A palota reneszánsz stílusa Mátyás király korát idézi, a Fürdőház mediterrán hangulattal, az Udvarház pedig a XVIII. századi francia stílusú épületével egy korabeli fogadót idéz a fagerendák, kő és tégla hármasával. A birtokon láthattok vendégházakat is és egy középkori óvárost, ahol a középkor világát megidéző különleges kialakítású szobák és lakosztályok is megtalálhatóak. Ezek azért érdekesek, mert itt tökéletesen tetten érhető a régi és az új építészeti megoldások keveredése. Amikor az ember ezen a részen sétál valóban úgy érzi, mintha egy mesébe keveredett volna. A birtok, amolyan wellness fellegvár is, hiszen többféle wellness részleget találunk itt: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, reneszánsz palotafürdő. Egy biztos, ha valaki ellátogat Bikalra, nem fog unatkozni a 7,5 hektáron.

További információk: https://puchner.hu/

Szavazz és nyerj wellness hétvégét novemberben is!

Voksodat továbbra is AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele) adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Fontos, hogy arra a hotelre szavazz, ahol Te is szívesen eltöltenél egy wellness hétvégét, hiszen, ha szerencsés vagy, akkor ez meg is történhet! A legszerencsésebbek ugyanis ajándék wellness hétvégét nyernek minden héten, abba a hotelbe, ahová szavazatukat leadták. Érdemes hétről hétre szavazni, hiszen ez növeli az esélyedet arra, hogy az évad végén megnyerd a főnyereményt, azaz jövőre egy teljes hetet tölthess el a 2018-as AZ ÉV HOTELÉBEN.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!