Utazás

Mindenhol voltál már? Íme a Balaton legszebb helyszínei, amiket látnod kell

Készülj a hétvégére vagy a nyári vakációra, és járd be a magyar tengert, illetve környékét!

Mintha külföldön nyaralnál

Idén is hamarosan beindul a nyári szezon a Balatonon és környékén, amint az időjárás is úgy alakul majd, a magyar tenger pedig ebben az évben is elkápráztatja az odaérkezőket – érdemes azonban nemcsak a vízpartot, de a környéket is élvezni és ellátogatni a lehető legtöbb helyre. Nem kell ugyanis külföldre utaznod ahhoz, hogy meseszép templomokat, kastélyokat vagy lenyűgöző panorámát láss, a programból pedig természetesen a túrázás sem maradhat ki. Remek gasztronómiai élményekben lehet részed, romantikus helyszíneket fedezhetsz fel mind az északi, mind pedig a déli parton. Éppen ezért, ha már van egy bevált, kedvenc helyetek a családdal a Balaton környékén, ahová minden évben évben ellátogattok, itt az ideje valami újat is kipróbálni – galériánkban bemutatjuk Magyarország balatoni gyöngyszemeit, amit mindenképp látnod kell az idei szezonban!

Tihany Tihanyban sokkal több látnivaló van, mint azt elsőre gondolnád: az apátságon és a barátlakásokon kívül ugyanis remek kilátás nyílik a Balatonra, emellett pedig ott a Belső-tó is, amiről sokan a mai napig nem tudják, hogy egyáltalán létezik. A tó környékén még gejzírkúpokat is láthatsz, a séta után pedig élvezheted az egész óvárost belengő levendula illatot, és vásárolhatsz a helyi, kézzel készült virágos különlegességekből is – az isteni levendulás fagyit semmiféleképpen ne hagyd ki a sorból!
Kattints a további képekért!

Elgázolt egy embert az M3-as metró a Gyöngyösi utcai megállónál.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...