Utazás

Rémülten ugráltak le az égő buszról az utasok az M7-es autópályán

Kigyulladt egy busz az M7-es autópályán a Balaton felé tartó oldalon. Az egyik utas mesélte a Tényeknek, hogy a mellettük elhaladó autósok hívták fel a sofőr figyelmét arra, hogy füstöl a busz hátulja.

Porig égett a busz

 Tegnap, az M7-es autópályán kigyulladt egy busz Érdnél. 

Egy érdi nő – akinek a lánya ezen a buszon utazott – sírva nyilatkozott arról a Tényeknek, hogy belegondolnia is szörnyű, hogy akár meg is halhatott volna a lánya. Mint kiderült, a busznak a hátulja gyulladt ki, az ő gyermeke pedig épp ott ült. A busz teljes terjedelmében, méteres  lángokkal égett.

A buszon ült egy 26 éves nő is, aki látta, hogy a mellette elhaladó autósok jelezték a sofőrnek, hogy baj van és füstöl a busz hátulja. Amint ez tudatosult a sofőrben, megálltak, kinyitotta az ajtót és az utasok rémülten ugráltak le a buszról.

A busz porig égett, de szerencsére mindkét utasnak sikerült elhagynia a sofőrrel együtt, így senki sem sérült meg.

A Tények úgy tudja, hogy a motortérből indult és feltehetően műszaki hiba miatt gyulladt ki. A lángokat a sofőr is megpróbálta megfékezni, amíg ki nem értek a tűzoltók.

A tűz pontos okát még vizsgálják.

Fotó: MTI Fotó / Lakatos Péter

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.