AZ ÉV HOTELE közönségszavazás: megvan Észak-Dunántúl legjobb hotele!

A most hétvégén véget ért szavazáson a Caramell Premium Resort****Superior lett A HÓNAP HOTELE 2017. októberében AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson az Észak-Dunántúl régióban.

Győzelmével a Caramell Premium Resort**** lett az egyike azoknak a szállodáknak, amelyek indulhatnak majd AZ ÉV HOTELE címért az év végén. A régióban a szavazáson a második az Esztergomban található Portobello Wellness & Yacht Hotel****, a harmadik pedig a szintén büki Danubius Health Spa Resort**** lett.

Mondd meg Te, hogy melyik legyen A HÓNAP HOTELE novemberben!

A hotelek tesztelést Északkelet-Magyarországon folytatjuk ebben a hónapban. Természetesen minden adás után egy hétig szavazhatsz ezúttal is a számodra leginkább tetsző hotelre a www.facebook.com/azevhotele oldalon és minden héten nyerhetsz egy wellness hétvégét is. A legjobb északkelet-magyarországi hotel pedig év végén indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért.

Most hétvégén egy párt, Szandrát és Ricsit ismerhettétek meg, akik először a Zemplénben található Komlóskára, az izgalmasan hangzó Sólyomvár-lak-ba, illetve a Nyíregyháza központjában elhelyezkedő Centrál Hotelbe látogattak el. A pár már babát vár, így a pici megszületése előtt szerettek volna még egy hétvégét együtt tölteni kettesben.

Falutól városig, őzikesimogatástól a fehér tigrisig

Tesztelő párunk ezúttal nagyon különböző két települést látogatott meg. Komlóska, a zempléni eldugott zsákfalu és Nyíregyháza, mint Szabolcs-Szatmár Bereg megye székhelye másképpen, de mindenképpen érdekes célpontnak bizonyult. Ami a kettőt biztosan összeköti, az a természet és az állatok közelsége, hiszen amíg Komlóskán őzikét simogattak, addig a Nyíregyházi Állatparkban egzotikus vadállatokkal találkozhattak.

  1. Komlóska

Komlóska egy kis falu, a zempléni hegyek között. Csodálatos természeti környezetben, a tokaji történelmi borvidék határán fekszik, Sárospatak mellett. Első írásos említése 1396. Ebben az időben már itt állott a település határán Solymos vára és a darnói apátság. A falut a középkori aranybányászat miatt nevezték Aranyos Komlóskának is. A környező erdőkben szép számmal találkozhatunk vadakkal is, de az állatsimogatóban sok háziállatot, sőt akár egy őzikét is megsimogathatunk. Bundi, Eszter csacsi, Szörmi, Biri és Bari, Zsömle és a többiek mindig szívesen fogadják a vendégeket, pláne, ha hoznak is nekik egy-két falatot. További információ: http://www.komloska.hu/

  1. Nyíregyházi Állatpark

A Tripadvisor értékelései alapján a történelmi emlékhelyek, múzeumok, emlékművek és előadáshelyszínek mellett az állatkertek is helyet kaptak a kategóriák között, melyek közül a Nyíregyházi Állatpark lett a legnépszerűbb a hazai lehetőségek közül. Az állatpark a várostól 5 km-re a sóstói üdülőövezetben egy tölgyerdő mélyén, 30 hektáros területen található. A park 1998-ban jött létre azzal a céllal, hogy megőrizve a természetes környezet, egy modern nyugat-európai állatkert küldetésének is megfeleljen. A sokszínű állatvilág több mint 500 faja, és több mint 5000 egyede él itt, melyek között olyan különlegességekkel találkozhatunk, mint a fehér tigris, az afrikai elefánt, a komodói sárkány, az indiai orrszarvú, a jegesmedve, a homoki tigriscápa, és a nyugati síkvidéki gorilla. Több mint 50 fajmegmentési program részeseként sikeresen szaporodik a parkban többek között a zsiráf, a lisztmajmocska, a borneói orangután, a bali seregély és a szibériai tigris. További információ: http://www.sostozoo.hu/

Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy a tesztelt hotelekre, illetve az izgalmas programokra, akkor megnézheted az RTLMost!-on.

Szavazni szokás szerint az adás után egy hétig lehet a facebook.com/azevhotele oldalon az adásban megismert hotelekre vasárnap 12:00 óráig. A szavazók között ebben a hónapban is hetente két wellness hétvégét sorsolunk ki, de megnyerhetitek további nyereményeink egyikét is. Ezen a héten erre a két északkelet-magyarországi hotelre szavazhattok:

Sólyomvár-lak

A szálláshely Tokaj-hegyalja határán, a Zempléni hegységben megbújó zsákfaluban, Komlóskán található. A falu a Solymos vára alatt, erdőkkel körülölelve, nyugodt, csendes környezetben fekszik. A Sólyomvár-lak vidéki, de mégis elegáns stílusú, ami a szobák hangulatára és az asztalra kerülő ételekre is igaz. A természet közeliség itt magától értetődő, hiszen a szaunapark panoráma üvegén keresztül is a szemközti erdőt és a hegy tetején lévő várat láthatjuk, de az épület előtti patakban is szívesen pancsolnak a kicsik. A környék kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb túrákra is, azonban akiknek nincs kedvük gyalogolni, azok a közeli állatsimogatóban ismerkedhetnek a környék állataival. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/komloska/solyomvar-lak-komloska

Central Hotel****

A hotel Nyíregyháza belvárosában a főtérhez közel helyezkedik el, annak minden infrastrukturális előnyével. A tájjellegű specialitások mellett a szállodát az európai konyhakultúra ízlésvilága jellemzi, de a vegetáriánusok sem fognak csalódni a kínálatban. Vacsora után pedig étteremi mesterek ajánlásával kóstolhatjuk meg Tokaj zamatos borait és a régió díjnyertes pálinkáit. A wellnessnek különleges, egyedi hangulatot kölcsönöznek az iparművészek által alkotott Tiffany üvegeken beáramló fénysugarak, de a pihenés mellett, akár hosszabb távokat is leúszhatunk az ellen-áramoltatóval felszerelt úszómedencében. A hotel privát vagy céges rendezvények, meeting-ek, tréningek, megbeszélések, interjúk lebonyolítására is alkalmas konferenciatermeink köszönhetően. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/nyiregyhaza/central-hotel-etterem-nyiregyhaza

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!