Utazás

Havazás Magyarországon: nem akartak hinni a szemüknek a kirándulók, visszatért a téli álomvilág - Fotók

Az áprilisban szokatlannak számító jelenségről megannyi lebilincselő felvétel készült.

Áprilisi tél

Hiába közeledik öles léptekkel a május, az elmúlt időszakban - a markáns hideghullám miatt - joggal támadhatott olyan érzésünk, mintha visszazuhantunk volna a nyirkos-csípős februárba. Egy ilyen periódusban pedig szokatlan meteorológiai jelenségek is előfordulhatnak, melyek a gyanútlan bámészkodókat is ámulatba ejtik. Az Időkép most meglepő fejleményről adott hírt: vasárnap újra fehérbe borult Magyarország legmagasabb pontja, és a hó azóta sem olvadt el. Egyedül a kirándulók olvadoznak, méghozzá a meseszép látvány miatt.

Az Időkép azt írja, vasárnap, az esti órákban alakult ki téli álomvilág a Kékesen.
Kattints a további képekért!

A profi hegymászókat és a kalandvágyó turistákat egyaránt mágnesként vonzza a Föld legmagasabb pontja, a 8848 méter magas Csomolungma, más néven Mount Everest.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.