Utazás

Ősi tengeri szörny tojását fedezték fel a kutatók - Évmilliók óta hevert egy szigeten

Egy kihalt tengeri gyík leletét fedezték fel a kutatók az Antarktiszon.

Minden idők egyik legnagyobb tojása

Körülbelül 68 millió éves lehet az a tojás, melyet az Antarktiszon fedeztek fel a kutatók. A lelet egy rég kihalt tengeri gyíkhoz tartozhat - olvasható az inverse.com cikkében. A chilei tudósok azt mondják, ez minden idők egyik legnagyobb tojása, melyet valaha is felfedeztek bolygónkon. A Seymour-szigeteken találtak rá a minden szempontból kuriózumnak számító leletre, mely 29-szer 20 centiméteres, és alig kisebb, mint a Madagaszkáron az elmúlt évszázadokban kihalt röpképtelen elefántmadarak által rakott tojások.

Lapozz, következzenek a részletek!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.