Utazás

A top 3 legjobb forrócsokizó Budapesten – plüssmedvék, hajók és borok

Titkos helyek Budapest szívében, ahol különleges, családias hangulatban melegedhetünk a téli hónapokban. Ráadásul minőségi forrócsoki-élménnyel gazdagodhatunk!

1. Rengeteg RomKafé

Ha valami különleges helyre vágysz, akkor a Rengeteg RomKafé a te következő úticélod. Nem is kell messzire menni, hiszen a kávézó és teaház Budapest szívében, a Corvin negyed közelében terül el. Belépve egy elvarázsolt, titkos világban találhatod magad, tengernyi játék közepette, ám mégis a legfeltűnőbb látvány, az a székeken és mindenhol helyet foglaló mackók. A betérő vendégek többszáz-féle forrócsoki, kávé és tea közül válogathatnak. Akármilyen italt választanak, minőséget kapnak, ugyanis mindegyik különlegességet helyben készítik nagy odafigyeléssel a legapróbb részletekre is. A kávézó beceneve (Míves 2.0.) arra utal, hogy Tűzoltó utcai helyszín elődjét Miskolcon működtették először. AZ üzlet megálmodójának az adta az ötletet, hogy létre kell hozni egy olyan helyet, ahol a legkisebbek is ugyan olyan jól érzik magukat, mint a felnőttek.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Utazás
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.