Utazás

6 fővárosi program – hogy május 1-jén se maradj otthon

Megmutatjuk, hol ünnepelhetsz a négynapos hétvége utolsó napján.

Zene minden mennyiségben: Tabán Fesztivál

Charlie, Hevesi Tamás, Beatrice, Török Ádám és a Mini, Abaházi Csaba és a MégEgyKör, Stardust – te is láthatod őket május 1-jén délután 15 órától a Tabán Fesztiválon, amelyre az elmúlt években körülbelül negyedmillió ember érkezett. A zenei ünnep mára ismét kivívta magának azt a rangot, amelyet a 70-es években jelentett a magyar könnyűzenei életben. A „nagy öregek” mellett mindig szerepet kapnak fiatal zenekarok is, így a fiatalabb korosztály megismerheti az előző generáció zenéjét, az idősebbek pedig a fiatalabbak kedvenceit hallhatják. Remek program május 1-jére, ráadásul a koncertek ingyenesek.

Hol: Budapest, 11. kerület, Gellért-hegy és a Várhegy közötti dombos terület

Még több információért kattints ide!

Egy parknyi vidámság a Városligeti Majálison

Sok-sok koncerttel, sztárfellépőkkel, eszem-iszommal, vidámparkkal és megannyi színes lufival várják a kicsiket és nagyokat az immár hagyománnyá vált Városligeti Majálison. A színes programok már délelőtt elkezdődnek, nehogy lemaradj! A rendezvényre a belépés ingyenes.

Hol: Budapest, 14. kerület, Városliget

Még több információért kattints ide!

Oldalak

Utazás
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.