5 varázslatos hely a világon

Időnként mindenkinek szüksége van arra, hogy kiszakadjon egy kicsit a nyomasztó hétköznapokból. A következő 5 varázslatos hely lehetőséget ad arra, hogy kikapcsolódjunk és feltöltődjünk, miközben elbújhatunk a világ szeme elől.

Auberge du Soleil - Rutherford, Kalifornia
1985-ben nyitotta meg kapuit az Auberge du Soleil, melynek a Napa-völgy varázslatos borvidéke ad festői hátteret. A környék egészére a mediterrán hangulat a jellemző. Az ide látogatók a domboldalon fekvő víkendházakban húzhatják meg magukat. A vendégek feltöltődését szolgálja az itt található fürdő, valamint a speciális, gyógynövényes kezelések, melynek alapanyagául a helyi gyógynövényes kert termései szolgálnak.

 

Kis Washington Fogadó – Washington, Virginia
Az egzotikus, Távol-Keletet idéző fogadó 15 szobával és lakosztállyal várja a vendégeit. Hatalmas, napsütötte olvasótermében kitűnő alkalmunk nyílik a gondolkodásra, a feltöltődésre vagy egyszerűen csak a kedvenc könyvünkben való élvezetes elmerülésre. Esténként fényűző, díszes teremben fogyaszthatjuk el vacsoránkat, melyet a világ egyik legnépszerűbb konyháján készítenek el. A fogadó a klasszikus és modern francia stílus keverékével nyűgözi le látogatóit.

 

Ashford Kastély – Cong, Írország
A Nyugat-Írországban fekvő Mayo megye szívében található a 12. században épült fényűző Ashford Kastély, mely a világ egyik legromantikusabb és legbékésebb helye. A szobák vidám és nyugtató pasztell-színekben játszanak. Délutánonként egy hatalmas szalonban szolgálnak fel teát, mely régi helyi hagyomány. Ez a csodás kastély ideális hely ahhoz, hogy kiszakadjunk egy kicsit a nyüzsgő hétköznapok forgatagából.

 

Pangkor Laut Resort - Pangkor Laut, Malajzia
Az elszigetelt Mallaca szorosban található Pangkor Laut, ahol az egyetlen zajforrás a pálmák susogása, valamint a partot nyaldosó hullámok. A magántulajdonban lévő szigetet leginkább úgy lehetne jellemezni, hogy maga a földi Paradicsom. Hatalmas kertjében csodálatos virágok egész sorában gyönyörködhetnek az itt kikapcsolódók.

 

Ojai Valley Inn and Spa - Ojai, Kalifornia
Az Ojai Valley Inn and Spa egy különleges történelmi spanyol fogadó, körbevéve narancsfa ligetekkel, az ég felé tornyosodó hatalmas tölgyekkel és Dél-Kalifornia egy árnyas zugos eldugott völgyében fekszik. Rengeteg programlehetőséget kínálnak a feltöltődni vágyóknak, például lovaglás, fürdő, golf és művészeti foglalkozások.

 

Oldalak