A 4 legjobb strand Budapesten

Budapest számos kisebb és nagyobb fantasztikus stranddal rendelkezik, a hazaiak és a külföldi turisták nagy örömére. Következzen fővárosunk 4 legjobb strandja.

Palatinus Fürdő
A Palatinus közel 100 éve nyitotta meg kapuit a Margitszigeten. Az elmúlt években számos alkalommal bővítették és korszerűsítették, így vált a főváros egyik legjobb strandjává. 11 medence található itt, van hullámmedence, gyermekmedence, termálvizes medence, élmény- és strandmedence, oktató-, margaréta- és csúszdamedence.
Cím: 13. kerület, Margitsziget

 

Dagály Termál- és Strandfürdő
A Dagály Termál- és Strandfürdő 1948-ban nyitotta meg kapuit. A XIII. kerületben található fürdő különböző gyógy- és élményprogramokkal várja a látogatókat. Két úszómedencét és két termálmedencét egész évben igénybe vehetik a vendégek, a nyári szezonban azonban lehetőségünk van a gomba-, élmény-, strand-, tan-, gyermek- és hullámmedence használatára is.
Cím: 13. kerület, Népfürdő utca 36.

 

Csepeli Strandfürdő
A XXI. kerületben található csepeli strandfürdő 1961-ben épült és rendelkezik strand- és gyerekmedencével, úszómedencével és a feltörő ásványi anyagokban gazdag víznek köszönhetően termálmedencével is. A festői környezetben lévő fürdő kicsiknek és nagyoknak egyaránt nyújt kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget.
Cím: 21. kerület, Hollandi út 14.

 

Aquaworld Budapest
Egész évben várja a látogatókat Európa egyik legnagyobb élményparkja, a IV. kerületben található Aquaworld. A vízi élményközpont lélegzetállítóan látványos és modern, és számtalan program és szórakozási lehetőséget nyújt az egészen fiatal gyerekektől az idősebb korosztályig mindenkinek. Élménymedencék, vízi- és extrém sportok, fitnesz és wellness programok egész sorából csemegézhetnek a szórakozásra és kikapcsolódásra vágyó vendégek.
Cím: 4. kerület, Íves út 16.

 

Oldalak