4 népszerű magyarországi nyaralóhely - Nem is gondolnád, hazánk mennyi kincset tartogat számodra!

A belföldi nyaralás híve vagy? Szeretnéd megismerni hazánk üdülőparadicsomait? Bemutatunk 4 népszerű, hazai úti célt, melyet a magyar utazók szívesen látogatnak. 

Hévíz

Hévízen található a világon egyedülálló, természetes tőzegmedrű gyógytó. A mára már több mint 200 éves fürdőhagyományokkal rendelkező várost évente több százezer turista keresi fel. A közelben rengeteg érdekes látnivaló található, a római kori romkertet, a város Pantheonját és borospincéket is felkereshetnek az ide utazók.

Badacsony

A Badacsony a Tapolcai-medence legmagasabb tanúhegye, a Balaton két öble közé ékelődve fekszik. A közelben borospincéket, műemlék jellegű templomokat, kilátót és ökoturisztikai látogatóközpontot is találunk. 

Fotók: hunguesthotels.hu, onlinebalaton.hu

Oldalak

Utazás
Úgy tűnik, havazni fog Mikulás napján, ám korántsem biztos, hogy ettől mindenki el lesz ragadtatva.
Home&Design
A szakemberek nem javasolják, hogy télen a lakásban teregess, ez ugyanis nemcsak penészesedéshez, de nem várt egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi ex-hercegnét. A végeredmény megosztó lett.