Utazás

Még sosem láthattuk így Magyarországról a sarki fényt: varázslatosan szép fotók születtek a ritka eseményről

Ha kellően éber voltál, magad is megcsodálhattad a gyönyörű jelenséget. Lemaradtál róla? Rá se ránts: mutatjuk a lenyűgöző fényképfelvételeket!

Ilyen csodában még sosem volt részünk

"Vasárnap naplemente után, idén 10. alkalommal tűnt fel a sarki fény, de sosem volt még ennyire erős, csodás" - írta lakonikus tömörséggel az Időkép. És valóban: számtalanszor megcsodálhattuk már a gyönyörű jelenséget, de ilyen káprázatos élményben talán még sosem volt részünk. A sarki fényről készült bámulatos fénykép- és videófelvételek valósággal elárasztották az Időkép oldalán, sőt túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a teljes magyar internetet felszántották. Ha kellően éber voltál, magad is elcsíphetted a fenséges pillanatokat. Lemaradtál róluk? Rá se ránts: azonnal mutatjuk a leggyönyörűbb fényképeket! Lapozz!

Szédítően gyönyörű volt a Balatonon tükröződő sarki fény.
Kattints a további képekért!

A kutatók erre akkor jöttek rá, amikor górcső alá vették azt a holdi port, amelyet az űrhajósok még 1972-ben, az Apollo-11 misszió részeként hoztak a kék bolygóra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!