Utazás

Ki halad át elsőként a kereszteződésben? Még a KRESZ-professzorok is bukják ezt a tesztet: 100 emberből csak 5 tudja a helyes választ

A változatosság kedvéért ezúttal bonyolítjuk a képletet: most négy különböző jármű vesz részt a forgalomban.

Nehezítő csavar

KRESZ-tesztjeink többségében három jármű érkezik egy adott kereszteződéshez, neked pedig meg kell határoznod áthaladásuk helyes sorrendjét. Úgy döntöttünk, kicsit most nehezítünk az alapképleten: ezúttal négy különböző jármű viszonylatában kell meghatároznod a sorrendet. Előre figyelmeztetünk: trükkös feladványról van szó, mely még az igazi KRESZ-tudoroknak is feladja a leckét. Ha ennek dacára sem szállt inadba a bátorságod, akkor itt az ideje, hogy (újfent) számot adj tudásodról: lapozz tovább, mutatjuk a játék részleteit!

Egy busz, egy villamos, egy motoros és a kormánykerékkel jelzett jármű: mi az áthaladás sorrendje a képen látható forgalmi helyzetben? Ne vágd rá azonnal a helyesnek vélt választ: tűnődj el a feladványon egy-két percre!
Kattints a további képekért!

Perceken belül kiderül, hogy te azon kivételesek közé tartozol-e, akiknek sikerült elsőre, pillanatok alatt megoldaniuk ezt a fejtörőt!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Utazás
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!