Utazás

Rossz hír az autósok számára: mától ismét emelkedik a benzin ára

Ráadásul a gázolajért is többet kell majd fizetni a hazai közutakon.

Újabb áremelkedés

Az autósokat mindig fanyalgással tölti el, ha emelkedik a benzin, illetve a gázolaj ára, márpedig most sajnos ismét ez a helyzet. A hírt a Holtankoljak.hu jelentette be: azt írják, hogy mindkét üzemanyagtípus esetében 3-3 forinttal növekszik a literenkénti átlagár. Így március közepére az alábbi átlagárakat tapasztalhatjuk a kutakon:

  • 95-ös benzin: 431 Ft/liter
  • Gázolaj: 438 Ft/liter

Február eleje óta egyébként nem kevesebb, mint tíz alkalommal emelkedett a benzin ára, összesen 40 forinttal. A gázolaj ára ugyanebben az időszakban szintén tíz alkalommal növekedett, mégpedig összesen 36 forinttal. Mivel az olajárak jelenleg is emelkednek, így sajnos számíthatunk rá, hogy a közeljövőben még drágább lesz a benzin és a gázolaj is.

Fotó: 123rf

Az M3-as és az M6-os autópályán is baleset történt ma reggel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...