Utazás

Jó, ha tudod, mielőtt útnak indulsz - ezeken a szakaszokon számíthatsz fennakadásokra

Az M3-as és az M6-os autópályán is baleset történt ma reggel.

Két autó ütközött össze az M6-oson

A beton elválasztófalnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópályán Budapest felé, Mogyoród térségében a 22-es km-nél. A sérült jármű már a leálló sávon van, így a torlódás is megszűnőben van. Két személygépkocsi ütközött össze az M6-os autópályán, Bóly felé a 174-es km-nél, a pécsváradi csomópont közelében. A belső sávot elkerítették a forgalom elől - írja az utinform.hu. Az oldalon a reggeli időjárással, az útállapottal és a látási viszonyokkal kapcsolatban is tájékoztatást nyújtananak: azt írják, országszerte borult az idő, a déli országrész kivételével szinte mindenhol esik az eső, az északkeleti területeken havazik, havas eső esik. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata a csapadékkal érintett területeken vizes-nedves, a déli országrészben száraz. Általában jók a látási viszonyok, elszórtan párás a levegő, Nyírbátor térségében a havazás miatt helyenként csak 100-300 m a belátható útszakasz hossza. Általában gyenge a légmozgás, néhol élénk a délnyugati szél. A hőmérséklet -1 és +10 C fok között változik, a leghidegebb értékeket az Északi-középhegység térségében mérték.

Fotó: 123rf

A munkahét utolsó napja rendkívül mozgalmasnak ígérkezik az időjárás szempontjából.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...