Zimány Linda: Úgy éreztem, többet követelnek tőlem az egyetemen - Interjú

A modell elárulta, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie a sikerhez vezető úton.

Zimány Linda szerint ezért különleges az Inspiráló Nők Estje

Zimány Linda modell és jogász is részt vett a 2020. március 5-én, csütörtök este a Várkert Bazárban megrendezett Inspiráló Nők Estjén, ahol az inspiráló, hétköznapi női példaképeket mutatták be, közülük pedig hét nagyszerű hölgy díjat is kapott. A Femcafe.hu gáláján több sztárvendég is tiszteletét tette, többek között Zimány Linda, aki elárulta, hogy miért tartja fontosnak a rendezvény célkitűzését, és az inspiráló nők díjazását.

„Úgy gondolom ez a gála azért más, mint a többi, mert nőkről szól, méghozzá olyan valódi nőkről, akik fantasztikus és komoly dolgokat vittek véghez az élet különböző területein. Emellett egy nagyon elegáns rendezvényről van szó, amit a vendégek komolyan vesznek, és nemcsak a gála témáját, hanem a dress code-ot is. A vörösszőnyeg is különleges, nagyon szépen bevilágították, így gyönyörű fotókat lehet itt készíteni” – kezdte Linda, aki arról is vallott, milyen kudarcok érték őt pályája során.

Tanult a nehézségekből

„A jogi egyetemen mindig azt éreztem, hogy próbálnak tőlem többet követelni, mint másoktól, azonban utólag visszatekintve ez az előnyömre vált, hiszen egyre jobban odafigyeltem a tanulásnál azokra a részletekre, amivel tudtam, hogy talán piszkálni fognak. Ezek a tapasztalatok sokat segítettek a szakvizsga során is, aminek az első részét már sikeresen teljesítettem, és már csak kettő van hátra, azután pedig saját pecsétes ügyvéd leszek. Egyébként mindig úgy álltam hozzá, hogy minden megpróbáltatás élmény volt számomra, és a szépségversenyeket is úgy kezeltem, hogy ha nem nyerek meg egy-egy megmérettetést, akkor sincs probléma. Mindegyik versennyel csak több lettem, és sokat tanultam belőlük emberileg is” – folytatta Linda.

További részletek a videóban!

Az Inspiráló Nők Estjét a magyar hírességek fontos missziónak tartják.

Leadfotó és fotó: Femcafe.hu / Kunos Attila

Oldalak