Sztárok

"Láttam, hogy Gregor Bernadettel együtt volt apu": Zámbó Krisztián kendőzetlen őszinteséggel beszélt apja szerelmi viszonyairól

Zámbó Krisztián A Király című új sorozat kapcsán beszélt édesapjáról.

Mindent megváltoztató dolgokról vallott

Zámbó Krisztián Lakatos Levente youtuber vendége volt a Levente Klubja című sorozatban, melyben A Király sorozat kapcsán fejtegették Zámbó Jimmy életét és az azt körülvevő találgatásokat, homályt és titkokat.

A Király című sorozat nagy port kavart Magyarországon, Jimmy nővére pert indít a sorozat készítői ellen, ugyanis szerinte a család tagjait olyan színben tüntetik fel, ami nem tükrözi a valóságot. A sorozatban is többször utalnak arra, hogy Jimmy többször is megcsalta Edit asszonyt, sőt, nem is titkolta viszonyait, de még csak szeretői nevét sem, kik között Gregor Bernadett neve is felmerült. Lakatos Levente műsorában erről Zámbó Krisztián kendőzetlen őszinteséggel mesélt.
Kattints a további képekért!

Forrás: Levente Klubja Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.