"Nagyon nehéz volt édesanyámnak"– Gyermekkoráról vallott Zámbó Jimmy fia

Zámbó Jimmy fia, Krisztián az édesapja nyomdokaiba lépett. Hírnevének köszönhetően ma már jómódban él, ám ez nem volt mindig így, gyerekkorában ugyanis nem voltak könnyűek a mindennapok.

Ő is a zenét választotta

Több mint 20 éve már annak, mindössze 45 éves korában elhunyt Zámbó Jimmy: halálának híre mindenkit megrázott, távozása nemcsak hozzátartozóit, hanem rajongóit is nagyon lesújtotta, hiszen senki sem számított arra, hogy a Király idő előtt elmegy. A baleset körülményei máig tisztázatlanok, azt azonban tudni lehet, hogy az énekest fejlövés érte csepeli családi házukban, majd a kórházba szállítást követően örökre lehunyta a szemét. Első feleségének 1977-ben mondta ki a boldogító igent, az asszonytól pedig egy gyermeke született: Krisztián az édesapja nyomdokaiba lépve énekesi karrierbe kezdett, az utóbbi időben pedig a Sztárban Sztár műsorában bizonyítja be tehetségét. A TV2 riporterének nemrég a magánéletéről mesélt, de meglepő őszinteséggel vallott a gyermekkoráról is. Részletek a galériában!

Krisztiánt kicsi kora óta az éneklés szeretete veszi körül: édesapjának hála a zene reggeltől estig a mindennapjai része volt, Jimmy ráadásul rengeteget vitte magával stúdiókba és koncertekre is. Nem csoda hát, hogy már fiatalon érezte, ő is énekesi pályára szeretne lépni.
Kattints a további képekért!

A Király családtagjai majdnem két évtizedes titkokat őriztek a mai napig.

Leadfotó: TV2

Oldalak