Sztárok

Magányosan, elfeledve hunyt el a gyönyörű színésznő: holttestét egy évvel halála után találták meg otthonában

Yvette Vickers mumifikálódott holttestét 2011. április 27-én találták meg a színésznő és playmate Los Angeles-i otthonában, ami viszont ennél is szörnyűbb, hogy egy évig senkinek sem tűnt fel az egykor bálványozott és imádott szépség hiánya.

Észrevétlenül távozott az élők sorából

Yvette Vickers 1928 augusztusában látta meg a napvilágot Kansas Cityben Charles Vedder jazz zenész lányaként. Vickers a Kaliforniai Egyetemen újságírást tanult, majd színészetet, és hamar rájött, hogy a színjátszást élvezi igazán, amihez tehetsége is volt, így dráma szakra váltott, és elkezdett televíziós reklámokban szerepelni. Később New Yorkba költözött, hogy samponreklámokhoz adja az arcát és modellkedjen, mivel szépségére igencsak korán felfigyeltek – New York azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeit, így Yvette visszatért Kaliforniába, hogy színészi karrierjébe fektesse minden energiáját, ez pedig meg is térült, hiszen sikeres színésznő vált belőle. Vonzó külseje azonban még mindig kelendő volt, így 1959 júliusában ő lett a júliusi hónap playmate-je, de számos más férfimagazinnak is pózolt, melynek következtében viszont kevesebb filmszerepet kapott. Énekesnőként is megcsillogtatta tehetségét, szép lassan azonban Yvette mégis a feledés homályába merült: olyannyira, hogy halála egy évig senkinek sem tűnt fel…

Vickers idős korára teljesen elzárkózott családjától és barátaitól, így az egykor meseszép színésznőt 2010-ben látták utoljára élve, majd hirtelen eltűnt, hiánya azonban senkinek sem tűnt fel egészen 2011 áprilisáig.
Kattints a további képekért!

Halálközeli élményéről vallott a Ponyvaregény egykori főszereplője.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.