Sztárok

Ez nem tartott sokáig: Woody Allen máris cáfolta, hogy visszavonulna

Az amerikai filmművészet emblematikus alakja sajtósán keresztül cáfolta, hogy hátat fordítana a rendezésnek.

"Sosem mondta, hogy visszavonul"

Hétfőn mi is megírtuk, hogy ötvenedik mozifilmjét követően visszavonul az amerikai filmművészet egyik legnagyobb élő alakja, Woody Allen. Akkor arról szóltak a hírek, hogy a 85 éves filmrendező a jövőben minden erejével az írásra összpontosítana. Az Annie Hall, a Manhattan, a Bűnök és vétkek és az Agyament Harry direktora akár tényleg nyugdíjba vonulhatott volna, hiszen 86 esztendős korára káprázatos életművet tudhat maga mögött. Számos cinefil fejezte ki őszinte csalódottságát, amikor hírül vették, hogy az amerikai mozi óriása nem készít több filmet - csakhogy úgy látszik, mégsem ez az igazság.

A Variety ugyanis arról ír, hogy Woody Allen sajtósa nemrég kiadott egy közleményt, melyben határozottan cáfolta, hogy a filmrendező abbahagyná a munkáját.

"Woody Allen sosem mondta, hogy visszavonul, vagy hogy regényeket fog írni. Azt mondta, megfordult a fejében, hogy nem csinál többé filmeket, mivel azok szinte azonnal vagy nagyon gyorsan a streamingplatformokon kötnek ki, amit az igazi moziélmény szerelmeseként nem pártol annyira. Jelenleg nem áll szándékában visszavonulni, és nagyon izgatott az új, ötvenedik filmje miatt, amit Párizsban forgatnak" - olvasható a közleményben.

Lapozz, a második oldalon jön a folytatás!

Oldalak

Sztárok