Woody Allen fia a megtestesült szőke herceg, mégis sokan retteghetnek tőle

Ronan Farrow sokkal több, mint két híresség gyermeke. A saját zsenialitásának és kitartásának köszönhetően elképesztő magasságokba jutott.

Nemcsak dögös, hanem eszes is

A 36 éves Ronan Farrow Mia Farrow színésznő és Woody Allen filmrendező egyetlen biológiai fia. Nem követte híres szüleit a világot jelentő deszkákra, inkább a saját útját járva újságíró lett, méghozzá nem is akármilyen. Többszörösen díjnyertes oknyomozó riportjai saját jogán tették híressé, igazságérzete pedig akkor sem hagyta nyugodni, mikor apja botrányairól szóltak a főcímek. Már ha egyáltalán Allen az apja, mivel édesanyja néhány éve azt állította: talán mégis eggyel korábbi barátja, Frank Sinatra lehet az apa, akire kétségkívül igencsak hasonlít Ronan.

Nem mintha szüksége lett volna az életben bármiféle apai támogatására, mert világéletében zseni volt. 11 évesen kezdett az elit iskolában, a Bard College-ban, ahol bölcsészdiplomát szerzett filozófiából 15 évesen. Nem mellesleg 2001-től 2009-ig az UNICEF ifjúsági szóvivőjeként dolgozott, valamint 16 évesen a Yale-en tanult tovább.

De hol hasalt el a kapcsolata Woody Allennel, akit mindvégig az apjának hitt?

Kattints a galériára!

Farrow vitathatatlanul akkor érte el karrierjében a csúcspontot, amikor elnyerte a 2018-as közszolgálati Pulitzer-díjat Harvey Weinstein filmproducer szexuális magatartásáról szóló leleplező tudósításáért, amit The New Yorker hozott le. Ezzel fel is került Time-nál a világ 100 legbefolyásosabb embere listájára. Az oknyomozó írót széles körben a #MeToo mozgalom kulcsfontosságú elindítójaként is számon tartják.
Kattints a további képekért!

Nem esett messze az alma a fájától: Gordon Ramsay és legkisebb fia, Oscar akár egymás tükörképei is lehetnének.

leadkép: gettyimages/ Dominique Charriau, forrás: scmp.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?