Sztárok

Wolf Kati végre megmutatta ritkán látott, 17 éves lányát: az énekesnő idősebb gyermeke, Janka gyönyörű nővé cseperedett

Wolf Kati magánéletét és a gyerekeit mindig is tudatosan óvta a nyilvánosságtól, nem akarta, hogy az ő életét éljék, reflektorfényben. A lányok mára azonban már nagyok, el tudják dönteni, hogy mennyit szeretnének magukból megmutatni.

Megmutatta a nyilvánosságnak nagylányát

Wolf Katit most először láthattuk együtt vonulni a kifutón nagylányával, Jankával, a Hungarikum Bizottság által Kiemelkedő Nemzeti Értékké nyilvánított porcelán ékszermanufaktúra bemutatóján, amit november 16-án rendeztek meg a Vajdahunyad várában. Ahogy a nyilvános szereplésükkel kapcsolatban, úgy a pályaválasztás területén is segíti lányait, hogy megtalálják saját útjukat. Ráadásul egy olyan felkérésnek is eleget tesz, ami egyedülálló Közép- Európában: 2023-tól a Debreceni Egyetem Könnyűzenei Intézetének oktatója lesz. „A lányaim életét, képeit és a magánéletemet sem osztottam meg tudatosan a közösségi oldalaimon, vagy a sajtóban. Tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű ismert ember gyerekének lenni, ezért nem akartam kitenni őket az ezzel járó negatív dolgoknak. Ahogy nőttek eldönthették, hogy mennyit akarnak megmutatni magukból. Amikor érkezett a felkérés a ZEMA részéről, akkor megkérdeztem Jankát, nincs-e kedve velem tartani, és ő szívesen jött. 17 évesen már el tudta dönteni, hogy ez mivel jár.” – hangsúlyozta Wolf Kati.

Lapozz, mutatjuk az anya-lánya fotót!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.