Sztárok

Megrázó titok került elő Fésűs Nelly múltjából: Már időpontja volt abortuszra, mikor Vajtó Lajos másképp döntött

Görgényi Gabriella Született Anyák címmel írt egy könyvet, melyben három sikeres nő beszél az anyaság nehézségeiről, a szülésről és az életről tabuk nélkül.

Fésűs Nelly is csatlakozott a projekthez

Az ötlet Görgényi Gabriella ötlete volt, majd a színésznő, Fésűs Nelly és Lipcsei Betta modell és műsorvezető is csatlakozott, mellettük pedig szakértők is megszólalnak a könyvben tárgyalt témák kapcsán.

A Borsnak azt nyilatkozta Fésűs Nelly, hogy a kendőzetlen őszinteséggel az volt a céljuk, hogy ne legyen egy olyan anyuka sem, aki nem érzi jól magát, amiért szépen felöltözött, gyönyörű sminkben takarító, mellette gyermeket nevelő, kockahasú anyukákat lát a közösségi oldalon, akik egyébként éppen most jöttek haza a szülőszobáról. "Az esetek nagy részében nem az a valóság, amit látnak. Teljesen normális, hogy egy anyuka nem úgy érzi magát szülés után, ahogyan mások szerint éreznie kéne. Vannak nehézségek, van, hogy nincs idő szépen felöltözni, és van, hogy nincs kockahas, nagyon nincs" - mondta Nelly, aki a könyvben is beszélt arról, hogy a szülése után nem érezte kívánatosnak magát és a császármetszés után nem állt készen arra, hogy elcsábítsa a férjét, Vajtó Lajost. A színésznő elmondta, hat hétig tartott, mire regenerálódni tudott, addig pedig élvezte férje türelmét. Azt is elmondta, hogy a lelki fájdalmakon a munka tudott enyhíteni, sőt, abban is motiválta, hogy összeszedje magát, ugyanis várták vissza a színházba.

Lapozz, ha érdekel Fésűs Nelly története az abortuszról!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.
Fashion&Beauty