Sztárok

Szörnyű időszakon van túl: gyilkos kór támadta meg a magyar színésznő szervezetét, ilyen állapotban van most

Vári Éva embert próbáló időszakon van túl: a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő nemrég őszintén mesélt arról, hogy súlyos betegségben szenvedett, emellett elárulta azt is, milyen állapotban van most.

Egyedül tölti az ünnepeket

Vári Éva 1940. augusztus 25-én látta meg a napvilágot Nagykanizsán, s már egészen fiatalon tudta, hogy felnőttként színi pályára fog lépni – így is lett. Az érettségi után a kaposvári Csiky Gergely Színházban kezdett dolgozni, majd 1963-ban szerződött Pécsre a Nemzeti Színházhoz, ahol három évtizedet töltött el, majd 25 éven át a fővárosban játszott – országos népszerűségre azonban kétségkívül Viola szerepében tett szert a 2004 és 2009 között forgatott Életképek című teleregényben. Színészi munkásságát érdemes és kiváló művész címmel, valamint Kossuth- és Jászai Mari-díjjal, 1985-ben pedig az országos színházi találkozó díjával ismerték el, emellett a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja és kétszeres Súgó Csiga-díjas. Magánélete azonban az utóbbi időben nem alakult túl felhőtlenül: a színésznő fájdalmasan időszakon van túl, amiről nemrég kendőzetlen őszinteséggel mesélt. Részletek a galériában!

Vári Éva a Hot! magazinnak adott interjújában több részletre is kitért: többek között mesélt volt férjéről, Haumann Péterről és egykori élettársáról , Szegvári Menyhértről, kitért arra, miért alakult, úgy, hogy sosem született gyermeke, valamint elárulta, hogy súlyos betegség támadta meg a szervezetét.
Kattints a további képekért!

A kitűnő magyar színművésznő egy különlegesnek ígérkező kisfilmben csillogtatja meg képességeit.

Leadfotó: MTI/ Szigetváry Zsolt

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!