Sztárok

Emlékszel még a Knight Rider és a Baywatch sztárjára? A sármos színész 32 éves lányából valami elképesztően csinos nő lett

David Hasselhoff minden bizonnyal nagyon büszke két gyönyörű lányára, hiszen míg az egyikük plus size modellként keresi a kenyerét, a színész idősebbik gyermeke apja nyomdokaiba lépett.

A két szőke szépség

David Hasselhoff neve a magyar emberek számára sem ismeretlen, hiszen a most 70 éves amerikai színész és énekes olyan nagysikerű alkotásokban tűnt fel az évek során, mint a Knight Rider vagy épp a Baywatch című sorozatok, de David viszonylag sikeres karriert futott be énekesként is Németországban és Ausztriában. A jóképű férfiért tehát nők százezrei rajongtak egykor, ám alkoholproblémái miatt sokan elfordultak tőle, így egy ideig sem a szakma képviselői, sem a rajongók, de még sok barátja sem kereste a társaságát és a kegyeit. Legutóbb 2017-ben láthattuk őt a mozivásznon a Baywatch, A galaxis őrzői vol. 2., illetve a Killing Hasselhoff című filmekben, azóta viszont nem sokat hallani felőle, mostanában főként tehetségkutató műsorokban tűnik csupán fel, mint zsűritag. Magánélete is kalandosan alakult az évek során: összesen háromszor nősült meg, első feleségével 5, másodikkal pedig 17 évig alkotott egy párt. Jelenlegi neje Hayley Roberts, aki bár 28 évvel fiatalabb Davidnél, mégis jól működnek köztük a dolgok, időközben pedig Hasselhoff két lánya, Hayley és Taylor-Ann is felcseperedett, akikből nem mindennapi szőke szépségek váltak. Galériánkban mutatjuk őket!

David Hasselhoff 1989 és 2006 között alkotott egy párt az amerikai színésznővel, Pamela Bach-al – mindkét lánya tőle született, és mindketten örökölték édesanyjuk remek genetikáját is.
Kattints a további képekért!

David Hasselhoff rajongásig imádja a feleségét, aki közel 30 évvel fiatalabb nála – a nagy korkülönbség azonban egyáltalán nem okoz problémát a kapcsolatukban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.