Sztárok

Ismét rátalált a szerelem Pásztor Annára, de az énekesnő ezúttal sem tervez esküvőt: elárulta, miért rázza ki a hideg a házasság gondolatától

Az előadóművész 30 év után tett pontot korábbi párkapcsolatára, azóta azonban újra boldog, hiszen ismét eltalálta Ámor nyila. Egy közelmúltbéli interjúban az azóta megtett útról, valamint arról is beszélt, miért ódzkodik attól, hogy bárki is gyűrűt húzzon az ujjára.

Elengedték egymás kezét, de a jó viszony megmaradt

Pásztor Anna három évtized után döntött úgy, hogy szakít gyermekei édesapjával. Az Anna and the Barbies legendás énekesnője még 2020 végén közölte a nyilvánossággal a szomorú döntést, azonban hozzátette: egykori szerelmével nem heves tányércsapkodás kíséretében váltak el, sőt továbbra is baráti kapcsolatot ápolnak - már csak a közös gyermekek miatt is. Azóta azonban eltelt két esztendő, és a jeles énekesnő nemrég bevallotta: ismét rátalált a boldogság, boldog párkapcsolatban él egy egyelőre meg nem nevezett férfival. Szily Nórának a zenei előadó a jövőbeli terveiről, valamint arról is mesélt, miért ódzkodik attól, hogy bárki is gyűrűt húzzon az ujjára.

„Párkapcsolatban vagyok, nem várakozó állásponton. De az a gondolat, hogy meggyűrűznek, a frászt hozza rám. Soha nem voltam házas, annak ellenére sem, hogy megkérték a kezem. Én voltam az a nő, aki örültem neki, mégis azt mondtam, jó, csak ne kelljen esküvőre menni, mert az onnan papírmunka. Nem akartam én szétmenni korábban sem… És most is úgy vagyok vele, hogy ne legyek kötve senkihez. De ha van valaki, akivel tök jó együtt lenni, akkor amíg tök jó, legyünk együtt” - mondta Pásztor Anna a Femina Szókimondó című beszélgetésében.

Lapozz, azonnal folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.