Sztárok

Szörnyű titkot vitt a sírba Whitney Houston: évtizedeken át hallgatott róla, csupán egyetlen embernek beszélt a traumájáról

Whitney Houston közel 50 évig hallgatott megrázó, gyermekkori titkáról, melyről egyetlen embernek beszélt egész élete során.

Tragikus gyermekkor

Whitney Houston 1963. augusztus 9-én látta meg a napvilágot New Jersey-ben: az énekesnő huszonévesen robbant be a köztudatba és azonnal rálépett a siker felé vezető útra. Már a debütáló albuma után, 1986-ban három Grammy-díjra jelölték, a Saving all my love for you című számáért pedig meg is kapta a legjobb női popénekesnek járó elismerést. Mindemellett olyan örökzöld slágereket köszönhetünk neki, mint az I Will Always Love You, az I Wanna Dance With Somebody vagy az I Have Nothing. Az énekesnő életét azonban beárnyékolták a kábítószerek, valamint a drogproblémákkal küzdő Bobby Brownnal kötött viharos házassága is, így félő volt, hogy valami baj történhet – a szerettei és a rajongók aggodalma sajnos nem volt alaptalan, hiszen kereken tíz évvel ezelőtt a csodálatos énekhanggal megáldott előadónő örökre lehunyta a szemét. Függőséghez vélhetően múltbéli traumái vezethettek, melyekről 48 évig egyáltalán nem beszélt – csupán egyetlen emberben bízott meg élete során, akinek végül felfedte a megrázó titkot. Részletek a galériában!

Whitney Houstonnak nem volt könnyű élete. Bár a tehetségének köszönhetően sikert sikerre halmozott, a karrierje pedig az egekig szárnyalt, valójában a magánélete tele volt szomorúsággal és nehézségekkel – mindez pedig a gyerekkorára vezethető vissza.
Kattints a további képekért!

Whitney Houston harminc éve szerelmet vallott volna Hugh Jackman-nek?

Leadfotó: Kevork Djansezian/Getty Images

Oldalak

Sztárok