VV Éva és Laci egyetértenek, Alekosz dilemmázik

Éva, Laci és Alekosz zsúfolt programjaikról és az új VV szériáról meséltek nekünk

Az egykori villalakóknak a valóságshow befejezése óta is igen mozgalmas az élete. Rengeteg a fellépés, a reklám és a fotózás, nem is beszélve az egyéb felkérésekről. Évát egy magazin is megkereste azzal a kéréssel, hogy írjon náluk a nemsokára induló VV5-ről.

 

Az összes villabeli vita és konfliktus már a múlté
Éva és Laci is nagyon kíváncsiak az új szériára és szívesen közreműködnének a show munkálataiban. Éva szerint a készítők kamatoztatni tudnák a tapasztalataikat, hiszen ők voltak azok, akik hónapokig benn éltek a villában, és átélték milyen is az.

Laci osztja a véleményét, bár akkor sem esik kétségbe, ha semmilyen szerep nem jut neki a Való Világ kapcsán. Rengeteg terve van, elfoglalt az éttermével és elárulta, hogy néhány héten belül egy discot is nyit majd.
Arra is fordítanak időt, hogy tartsák a kapcsolatot egymással. Mint elmondták, a benti konfliktusokat és vitákat már elfelejtették, idekinn mindenkinek sokkal jobb a másikkal a viszonya, teljesen máshogy állnak egymáshoz, mint a villa falai között.

 

Alekosz könyvet ír és nagy dilemma előtt áll
Alekosznak is mozgalmasan telt a nyara. A közönségtalálkozókat mindennél fontosabbnak tartotta, hogy találkozhasson a szimpatizánsokkal, akik rajongtak a VV-ért, és rengeteget szavaztak. Igyekezett, hogy mindenkihez eljusson és körbejárja az országot. Vannak még ugyan olyan helyszínek, amik eddig kimaradtak, de reméli, hogy szeptember végéig ezekbe a városokba is eljut majd. Mikor épp nem az országot járta, akkor sem unatkozott, ezt az időt könyvírásra használta fel, így hamar el is röppent a nyara.

A reality show győztese elmondta, hogy éppen nagy dilemma előtt áll, egy újság ugyanis felkérte, hogy az új Való Világról heti két-három alkalommal írjon nekik szakértői véleményt. Alekosz elmondása szerint azonban csak alapos munkát szeret kiadni a kezei közül. Így választás előtt áll: vagy a több szabadidőt részesíti előnyben, vagy alaposan beleássa magát az új valóság show-ba.
Egyelőre még vacillál, de abban biztos, hogy odafigyel majd a VV5-re, hiszen az előző Való Világot imádta, és az újat is biztosan szeretni fogja.

A kapcsolatokat ő is igyekszik ápolni egykori társaival, főleg Évával és Olivérrel. Ha ez nem jön össze túl gyakran, az az időhiánynak tudható be, hiszen mindannyian nagyon elfoglaltak.
Alekosz azért reméli, hogy ez a csapat, ez a 16 ember együtt tud majd maradni, hiszen szerinte a villában töltött hetek után ők egy nagy család, ő pedig mindenkire a „testvéreként” tekint.
 

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.