Sztárok

Vilmos és Katalin házassága sem mindig fenékig tejfel: kiderült, mi történik pontosan, amikor összezördülnek a hercegi pár tagjai

Wales hercege több mint 10 éve él - látszólag - felhőtlen házasságban a feleségével, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy néha ne ugranának egymás torkának.

Náluk is repkednek néha a tányérok?

Veszekedés nélkül nincs házasság - de ez nem is feltétlenül olyan nagy probléma. Egy-egy heves, temperamentumos, szenvedélyes vita még a felgyülemlett feszültséget is segíthet levezetni, sőt vannak olyan párok, akik kifejezetten a csipkelődős-évődős kapcsolatot szeretik, mert az legalább nehezebben válik egyhangúvá. Kétségtelenül van ebben valami, na de mi a helyzet Vilmos walesi herceggel és feleségével, Katalinnal? Vajon ők is összeszólalkoznak néha, amikor épp kiszabadulnak a kamerák kereszttüzéből? A választ Tom Quinn, a királyi család szakértője árulta el egy nemrégiben készült interjú során.

Quinn a Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family című könyvének megírása közben több olyan bennfentessel is beszélt, akik közvetlenül Katalinnal és Vilmossal dolgoztak.
Kattints a további képekért!

A belviszály, mely Harry Tartalék című kötete miatt robbant ki a királyi családban, a jövőben is folytatódni fog, és úgy tűnik, most a walesi hercegnén a sor, hogy támadásba lendüljön.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?