Sztárok

Vilmos megszegte a királyi protokollt: a herceg olyat tett Kamillával, amire korábban még sosem volt példa

A trónörökös herceg állítólag édesanyja, Diana iránt érzett tiszteletéből nem tett eleget a szigorú királyi etikett egyik íratlan szabályának.

Képtelen volt arra, hogy Kamilla előtt tisztelegjen

Vilmos és Katalin gyakorlatilag a tökéletes királyi előkelőségek megtestesítői: magánéletük szinte makulátlan, botrányoktól mentes életet élnek, sosem panaszkodnak, csak csendben végzik a dolgukat, a nyilvános megjelenések során pedig rendre hibátlanul és kifogástalanul viselkednek mind a média képviselőivel, mind pedig az alattvalókkal. A szabályszegés tehát nem az ő asztaluk, a „rossz fiú” imázst inkább meghagyták Harrynek és nejének. A walesi hercegi párral tehát mindenki maradéktalanul elégedett, ám vannak helyzetek, amikor ők is hibáznak, még ha nem is olyan nagyot. Nemrégiben például Vilmos volt az, aki megszegte a királyi protokoll egyik íratlan, kimondatlan szabályát, és nem tanúsított elég tiszteletet mostohaanyja, Kamilla irányába, ami bizony mindenkinek feltűnt. A történetben az az érdekes, hogy a trónörökös herceg valószínűleg nem feledékenységből tette azt, amit, hanem szándékosan, néha édesanyja, Diana iránt érzett tiszteletéből fakadóan. Hogy miről is van szó pontosan, azt galériánkból megtudhatod!

III. Károly király és Kamilla koronázására május 6-án került sor. Másnap a királyi család ismét összegyűlt a különleges és nagyszabású koronázási koncerten: Vilmos Katalinnal, György herceggel és Saroltával vett részt az eseményen, ahol természetesen tiszteletét tette az újdonsült királyi pár is. Amikor Károly és Kamilla megérkezett, Vilmos nagyot hibázott…
Kattints a további képekért!

Mi történne, ha Kamilla királyné túlélné III. Károlyt? Ha csak szimbolikusan is, de maradhatna a trónon, vagy végképp meg kellene válnia jelenlegi titulusától?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.