Sztárok

Ajándékot vitt haza Katalinnak és gyermekeiknek Vilmos: ezt kapta a család a hercegtől

Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Wales hercege személyesen adta át a meglepetést

Május 13-án III. Károly király ceremoniális keretek közt átadta a hadsereg légihadtestének vezérezredesi címét Vilmos hercegnek a Middle Wallopban található Army Aviation Centerben. Az esemény azért volt igazán különleges, mert apa és fia hónapok óta most először mutatkozott együtt nyilvánosan, ugyanis a rákbetegséggel diagnosztizált uralkodó az elmúlt időszakban a gyógykezelésre összpontosított. A történést Judi James testbeszéd-szakértő vette górcső alá, a két férfi gesztusaiból, továbbá magatartásából megállapította, hogy kapcsolatuk megváltozott – erről itt írtunk bővebben. Noha a trónörökös katonai kinevezésekor Katalin hercegné nem tudott jelen lenni, hiszen jelenleg preventív kemoterápiát kap, róla sem feledkeztek meg; részletek a galériában!

III. Károly a rákbetegsége miatt csak ritkán vállal nyilvános szereplést, a hétfői ceremóniát azonban nem hagyhatta ki, hiszen ő adta át fiának a kinevezést. Katalin hercegnének azonban sajnos otthon kellett maradnia.
Kattints a további képekért!

Vilmos hercegnek is szüksége van egy kis lendületre a hétfő reggeleken, hogy felkészítse magát az előtte álló hétre, módszere viszont meglehetősen szokatlan.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...