Akár el is válhat Ben Affleck és Jennifer Lopez a felröppent pletykák szerint

Még sincs annyira nagy harmónia Ben Affleck és Jennifer Lopez között? Páran már aggódtak miattuk, köztük egy közeli barátjuk is.

Sok múlik azon, ha felmerülő probléma van, azt meg tudják-e beszélni

Kétszer bele lehet lépni ugyan abba a csapdába? Ben Affleck és Jennifer Lopez 17 év után talált ismét egymásra, hogy egy magasabb szintre tudják emelni a kapcsolatukat.

Igazából ez az elején sikerült is, mivel látszott rajtuk, hogy őrülten nagy boldogság veszi őket körül. Tudták, hogy sok mindenen vannak túl, közben ők is változtak, érettebbek lettek, azonban előfordulhat, hogy mégsem egymás mellé valók.

A felröppent pletykák szerint akár válás is lehet a dolog vége, ha nem sikerül megbeszélniük a problémákat. A galériánkban mindent leleplezünk!

Nehezen tud elbújni Jennifer Lopez és Ben Affleck, mivel bárhová is mennek, általában rajtuk lógnak a lesifotósok. Szóval nehezen tudják elrejteni, ha valami nem stimmel közöttük.
Kattints a további képekért!

Jennifer Garner és Ben Affleck gyermeke nem akart tovább titkolózni, így bejelentette, hogy transznemű. Már az új nevével mutatkozott be.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.