Sztárok

Magyar nőért rajongott a brit királyi család sármos hercege: ezért nem teljesedhetett be sosem a szerelmük

Ha a történelem máshogy alakult volna, ma magyar hercegnéje lenne a brit királyi családnak.

Nem támogatták a kapcsolatukat

Vilmos gloucesteri herceg II. Erzsébet királynő unokatestvére, azaz V. György király unokája volt: a hatvanas-hetvenes években óriási népszerűségnek örvendett, csakúgy, mint napjainkban Katalin hercegné azonos nevű férje. A brit királyi család tagját megnyerő személyiségű, intelligens és jóképű férfiként ismerték, akiért egy ország rajongott. Szoros barátságot ápolt Károly herceggel is, aki mentorként tekintett rá, ám annak ellenére, hogy igazi szupersztárként élt, a magánélete sokáig nem volt sikeres. Hosszú ideig várt az igaz szerelemre, mígnem 1968-ban, a tokiói brit nagykövetség fogadásán megismerte a magyar származású, nála hat évvel idősebb Zsuzsi Starkloff-ot, aki pillanatok alatt elcsavarta a fejét. Közös történetük azonban tragikus véget ért…

Zsuzsi Starkloff 1936-ban látta meg a napvilágot Budapesten Lehel Zsuzsi néven: fiatal lány volt még, amikor 1965-ban első férjével elmenekült Magyarországról, és az Egyesült Államokban telepedett le. Házassága végül megromlott, és elvált a férfitól – akkoriban stewardessként dolgozott, majd hamarosan Japánban költözött második férjével, a pilóta Malcolm Edward Starkloff-fal.
Kattints a további képekért!

Sokan azt hiszik, Katalinnak nem volt komoly kapcsolata Vilmos előtt, ez azonban nem igaz: a hercegné bizony sokat randevúzgatott házasságát megelőzően, több viszonya is volt különböző férfiakkal, első szerelme pedig egy igazán jóképű pasi volt, mutatjuk!

Leadfotó: Facebook/ Parole di carta

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.