Sztárok

Nem lesz örökké királyné? Ez történik Kamillával, ha Vilmos elfoglalja a trónt

Mi történne, ha Kamilla királyné túlélné III. Károlyt? Ha csak szimbolikusan is, de maradhatna a trónon, vagy végképp meg kellene válnia jelenlegi titulusától?

Mi lesz vele, ha túléli a férjét?

III. Károly király trónra lépésével felesége, Kamilla is új titulust szerzett: walesi hercegnéből királynévé lépett elő. Ez pedig már csak azért is fontos fejlemény, mert ezt a pozíciót már régóta nem töltötte be senki a brit királyi családban. Ugyanakkor az sem elhanyagolható körülmény, hogy III. Károly 74 esztendősen került trónra (ez abszolút rekord a brit uralkodók sorában), és egyáltalán nem biztos, hogy 20-30 évig fog még uralkodni. Adja magát tehát a kérdés: mi történik Kamilla királynével, ha túléli férjét? Milyen titulussal rendelkezik majd, ha trónra lép a jelenlegi walesi herceg, III. Károly idősebb fia, Vilmos? Lapozz, galériánkban eláruljuk!

Az uralkodói címet Kamilla természetesen nem örökölheti majd meg Károlytól, az új király Vilmos lesz, de a jelenlegi uralkodó felesége élete végéig megtarthatná a királynéi titulust.
Kattints a további képekért!

Harapófogóba került a 74 éves brit király: felesége és kisebbik fia, Harry herceg között kellett választania.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...
Sztárok
Sokkal érdekesebb története van a legendás zenekar egyik nagy slágerének, mint azt bárki is gondolta volna.