Világsztárok, akik majdnem lecsúsztak ikonikus filmszerepükről - Galéria

El tudod képzelni a Szerelmünk lapjait Rachel McAdams helyett Britney Spears főszereplésével? Fotókon mutatjuk a többi meglepő szerepcserét is.

Mi lett volna, ha?

Vannak filmek, amelyek egyszerűen nem lennének ugyanazok, ha nem az adott világsztár játszotta volna bennük a főszerepet. A valóságban azonban sokszor adódik úgy, hogy egyáltalán nem az a színész kapja meg az ikonikus karaktert, mint akit eredendően szánnak rá az alkotók. Számos tényező befolyásolja, hogy a casting után végül kivel sikerült leszerződni, hogy elkezdődhessen a forgatás, mi, nézők azonban csak ritkán értesülünk a kulisszatitkokról. A TrendChaser rendhagyó összeállításában megmutatjuk, hogy kik azok a hollywoodi hírességek, akik tulajdonképpen a vakszerencsének köszönhetik, hogy megkapták a sokszor Oscar-díjat érő főszerepüket - ugyanis nem ők voltak rá az egyetlen befutó.

Lapozd fel a galériát!

Rachel McAdams vs. Britney Spears A Szerelmünk lapjai a romantikus mozik aranyérmese elképzelhetetlen lenne Ryan Gosling és Rachel McAdams főszereplése nélkül. Valójában azonban nagyon kevésen múlt, hogy nem Britney Spears játszotta Allie ikonikus szerepét. Az énekesnő sokáig jutott a castingon, gyerekkori barátjával pedig remek volt közöttük a kémia - a rendező az utolsó napon mégis úgy döntött, hogy McAdams kapja a szerepet. Annak ellenére is őt választotta, hogy Gosling és a színésznő egyáltalán nem kedvelte egymást.
Kattints a további képekért!

A popdíva eddig is szeretett meztelenkedni, de most mintha átlépett volna egy határt.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!