Különös dolgot állítanak Prince halálával kapcsolatban

A világhírű zenész halálának a körülményei máig tisztázatlanok.

Teóriák

Prince halálával kapcsolatban számtalan lehetséges háttértörténet látott napvilágot, azonban csak egy valami biztos: 2016. április 21-én eszméletlenül találták minneapolisi otthonának liftjében az 57 éves popsztárt. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az énekes életét, a helyszínen halottnak nyilvánították.

Halálának okait sokáig találgatták: az első hírek arról szóltak, hogy súlyosbodó influenzája végzett vele, míg máshol drogtúladagolásról írtak. Az első vizsgálatokig még az idegenkezűséget sem zárták ki, valamint a Zika-vírus is felmerült, mint lehetséges ok, de miután a holttestet átadták az igazságügyi orvos szakértőnek, aki a boncolást követően a fentanil nevű, kábító fájdalomcsillapító szer túladagolását mutatta ki az elhunyt legenda szervezetében. Egyes források azonban tudni vélik, miért történhetett meg a tragikus eset: Prince elviselhetetlen fájdalmai - amire a gyógyszereket kapta - ugyanis nem egy ártalmatlan egészségügyi állapot miatt léptek fel.

Lapozd fel a galériát a részletekért!

A The National Enquirer magazin szerint súlyos immunhiányos állapotban volt Prince, mikor a végzetes napon összeomlott a szervezete a túlzásba vitt gyógyszerezéstől.
Kattints a további képekért!

A popdíva eddig is szeretett meztelenkedni, de most mintha átlépett volna egy határt.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!