Világra jött Sophie Turner és Joe Jonas második gyermeke – A kisbaba nemét is elárulták!

Joe Jonas és Sophie Turner első kislánya, a tündéri Willa mellé megérkezett a sztárpár második kislánya.

„Joe és Sophie boldogan jelentik be kislányuk érkezését”

Joe Jonas és Sophie Turner második közös gyermeküket köszöntötték. A pár első kislánya, Willa még 2020-ban jött a világra, most pedig a sztárpár képviselői a People magazinnak hírül adták második kislányuk születését is.

A 26 éves Trónok harca színésznője az Elle magazinnak adott, május elején megjelent interjúban erősítette meg, hogy ő és 32 éves férje második közös gyermeküket várják.

„Számomra erről szól az élet, a következő generáció felneveléséről”

– nyilatkozta Turner a lapnak, majd hozzátette: „A legnagyszerűbb dolog az életben az, hogy látom, ahogy a lányom egyre erősebb lesz. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bővül a család. Ez a legnagyobb áldás, amit valaha is kaptunk”.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.